More

  Astrid Coppens moet De Verraders 2022 verlaten: “Het heeft niet mogen zijn”

  © VTM

  Astrid Coppens moet De Verraders 2022 verlaten: “Het heeft niet mogen zijn”

  -

  Ook deze week moest iemand De Verraders verlaten. Deze week verliet publiekslieveling Astrid Coppens het programma. “Het heeft niet mogen zijn”, zegt ze daarover.

  Nadat ze afgelopen week frontaal de aanval opende op haar hoofdverdachte Walter Damen, is het avontuur voor Astrid Coppens definitief geëindigd. In de vijfde aflevering overhandigde Staf Coppens haar namelijk haar doodvonnis. “Ik heb alles gegeven, maar het heeft niet mogen zijn. Niet voor zelfbehoud, maar om een verrader te ontmaskeren. Het heeft veel emoties los getrokken en eigenlijk ook bewezen dat ik een vechter ben. Het leven is heel hard en ik vind dat je dat toch moet doen: vechten. Want meegaan met de kudde… je zal misschien wel ‘surviven’, maar ‘you will never stand out'”, zegt ze over haar exit.

  Ook Dirk Draulans naar huis

  Astrid was niet de enige kandidaat die het programma moest verlaten, want ook bioloog Dirk Draulans trok aan het kortste eind. Hij werd aan de ronde tafel verbannen. Ondertussen is hij de achtste bondgenoot die het spel moet verlaten. Daarmee lijken de drie verraders goed op weg om te winnen.

  Verraad bij de verraders

  Al lijkt Jamie-Lee Six dubbel spel te spelen en probeerde ze Loïc Van Impe te overtuigen om Walter naar huis te spelen. “Hij is slimmer dan ons”, zei ze in de aflevering. “Hij wilt me nekken”, vulde ze aan. En zo lijkt er ook verraad binnen de groep verraders te ontstaan.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer