More

  Artists Unlimited: het eerste online festival met o.a. Tessa Dixson, Noémie Wolfs en Absynthe Minded

  Advertentie
  Advertentie

  -

  De beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om alle grote festivals deze zomer af te gelasten, sloeg vorige week in als een bom. Een zware klap voor artiesten, organisatoren én muziekliefhebbers. Een collectief van artiesten en muziekfans heeft zopas een eerste online (betalend) Belgische Livestream Festival aangekondigd.

  In samenwerking met Trix, Vooruit, Handelsbeurs en Ancienne Belgique organiseert het muziekcollectief Artists Unlimited op zondag 26 april het allereerste Belgische Livestream Festival. Niet op de festivalweide, wel in uw kot, via livestream. Dat doet het festival o.a. met de steun van concertzalen Trix, Ancienne Belgique, Vooruit en Handelsbeurs.

  Op de affiche: Nick Bril, Absynthe Minded, Sioen, Noémie Wolfs, Tessa Dixson, An Pierlé + Koen Gisen, Gregory Frateur, Rare Akuma en Susobrino. Gastvrouw van dienst is Sofie Engelen. Om geluids-, beeld- en streamingkwaliteit van de bovenste plank te kunnen garanderen, werkt Artist Unlimited bovendien samen met productiehuizen CK Productions en Videohouse.

  Hoe, waarom en wat?

  Het Livestream Festival is maar het begin. Artists Unlimited wil blijvende oplossingen bieden voor de muzieksector. Tijdens én ook na Covid-19. Professionele livestreams kunnen immers een aanvullende bron van inkomsten zijn voor artiesten in het tijdperk COVID-19.

  Een ticket kost € 10 en kan aangekocht worden via www.artistsunlimited.online. De livestream zal uitgezonden worden op zondag 26 april, van 15u30 tot 23u00. Een uur voor het festival van start gaat, krijgen de bezoekers een link om de livestream te kunnen volgen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie