More

  Apple iPhone 13 Pro kopen? Wat is de prijs van de topsmartphones van Apple?

  Apple iPhone 13 Pro kopen? Wat is de prijs van de topsmartphones van Apple?

  -

  Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Vanaf afgelopen vrijdag is de nieuwe iPhone 13 en iPhone 13 Pro beschikbaar bij verschillende retailers. Hoeveel betaal je voor de topsmartphone van Apple en is het toestel zoveel beter dan de ‘normale’ iPhone 13?

  Even terug naar de voorstelling van de nieuwe iPhone. Net zoals vorig stelde iPhone vier nieuwe toestellen voor. Het ‘basismodel’, de iPhone 13, wordt geflankeerd door een kleinere variant: de iPhone 13 Mini. Behalve een kleiner scherm verschillen de specificaties tussen beide toestellen niet.

  De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verschillen wel van de reguliere iPhone 13. Zo beschikken ze onder andere over een 120Hz-scherm, die vloeiendere beelden toelaat.

  Dit zijn alle voorgestelde toestellen:

  • iPhone 13 Mini: 5,4-inch scherm
  • iPhone 13: 6,1-inch scherm
  • iPhone 13 Pro: 6,1-inch scherm
  • iPhone 13 Pro Max : 6,7-inch scherm
  De nieuwe iPhone 13 / © Apple
  De nieuwe iPhone 13 Pro / © Apple

  Beperkt aantal vernieuwingen

  Zoals verwacht is het aantal vernieuwingen op de iPhone 13 beperkt. De meest opvallende vernieuwingen zijn de kleinere notch, de verbeterde camera’s, de nieuwe A15 Bionic chip en de 120Hz-schermen voor de iPhone 13 Pro en Pro Max.

  Ook de verbeterde batterijduur is mooi meegenomen. Zo overtreft de iPhone 13 de batterij van de iPhone 12 met 2,5 uur. De iPhone 13 Mini en iPhone 13 Pro doen het 1,5 uur beter dan hun voorgangers.

  Wat we nog niet kregen is de snellere mmWave-5G technologie – deze is enkel beschikbaar op Amerikaanse toestellen – en de mogelijkheid om verbinding te maken met satellieten. Vermoedelijk kunnen we deze features in de iPhone 14 of 15 verwachten.

  Vanaf vandaag voor te bestellen

  Wie op zoek is naar een iPhone 13, kan de nieuwe toestellen bestellen. Bij veel webwinkels zijn de toestellen beschikbaar. Je kan uiteraard terecht in de Apple Store, maar ook bij tal van andere retailers.

  De nieuwe iPhone 13 komt met minstens 128 GB opslag in vijf kleuren. Op de iPhone 13 Pro en Pro Max biedt Apple tot 1TB opslag aan.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer