More

  Apple iPhone 13 kopen? Je kan hem vanaf vandaag bestellen, vanaf volgende week in huis

  © Apple

  Apple iPhone 13 kopen? Je kan hem vanaf vandaag bestellen, vanaf volgende week in huis

  -

  Wie op zoek is naar een nieuwe iPhone, kan vanaf vandaag de iPhone 13 voorbestellen bij verschillende retailers. De leveringen starten ten vroegste volgende vrijdag.

  Eerder deze week stelde Apple zijn nieuwe generatie iPhone voor. Net zoals bij de iPhone 12 werden er vier nieuwe modellen onthuld. Meest opvallend is de terugkeer van een Mini-versie. Desondanks de slechte verkoopcijfers van zijn voorganger, komt Apple dan toch opnieuw met een kleine variant van de iPhone.

  Dit zijn alle voorgestelde toestellen:

  • iPhone 13 Mini: 5,4-inch scherm
  • iPhone 13: 6,1-inch scherm
  • iPhone 13 Max: 6,1-inch scherm
  • iPhone 13 Max Pro: 6,7-inch scherm
  De nieuwe iPhone 13 / © Apple
  De nieuwe iPhone 13 Pro / © Apple

  Beperkt aantal vernieuwingen

  Zoals verwacht is het aantal vernieuwingen op de iPhone 13 beperkt. Zo zijn vooral de nieuwe A15 Bionic chip, de 120Hz-schermen in de Pro-modellen, de verbeterde camera’s en de kleinere notch verkoopargumenten. Ook de verbeterde batterijduur is mooi meegenomen. Zo overtreft de iPhone 13 de batterij van de iPhone 12 met 2,5 uur. De iPhone 13 Mini en iPhone 13 Pro doen het 1,5 uur beter dan hun voorgangers.

  Wat we nog niet kregen is de snellere mmWave-5G technologie – deze is enkel beschikbaar op Amerikaanse toestellen – en de mogelijkheid om verbinding te maken met satellieten. Vermoedelijk kunnen we deze features in de iPhone 14 of 15 verwachten.

  Vanaf vandaag voor te bestellen

  Wie op zoek is naar een iPhone 13, kan vanaf vandaag het toestel voorbestellen. De leveringen starten ten vroegste volgende week vrijdag. Je kan uiteraard terecht in de Apple Store, maar ook bij tal van andere retailers.

  De nieuwe iPhone 13 komt met minstens 128 GB opslag in vijf kleuren. Op de iPhone 13 Pro en Pro Max biedt Apple tot 1TB aan opslag aan.

  • iPhone 13 Mini: 809 euro
  • iPhone 13: 909 euro
  • iPhone 13 Max: 1159 euro
  • iPhone 13 Max Pro: 1259 euro

  Bestellen bij:

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie