More

  ‘Anyone’: (alweer) een liefdesverklaring van Bieber

  ‘Anyone’: (alweer) een liefdesverklaring van Bieber

  -

  Justin Bieber die zingt over de liefde. Sinds zijn huwelijk met het Amerikaanse model Hailey Baldwin (ondertussen beter bekend als Hailey Bieber) is dit niets nieuws onder zon. ‘Anyone’, de nieuwe sonate voor zijn echtgenote, veegt elke twijfel van tafel: Justin is nog steeds smoor. 

  ‘If it’s not you, it’s not anyone’. ‘Looking back on my life you’re the only good i’ve ever done’. ‘Forever is not enough time to love you the way that I want’. Als er een ding is waar Hailey zeker van mag zijn, is het wel dat Justins hart enkel nog voor haar klopt. De focus van het Amerikaanse tieneridool klinkt dan ook overduidelijk door in zijn laatste nummers. Het nieuwe ‘Anyone’, dat Justin met zijn prachtige stem maar wat graag voor ons brengt, blijkt geen uitzondering op de regel.

  De videoclip bij het nummer is qua setting ietwat atypisch. Zo speelt het zich af op twee locaties die niet echt complementair zijn, zijnde de boksring en het strand. In de clip ontpopt Bieber zich tot de nieuwe Mike Tyson en verliest hij tijdens de ultieme boksmatch na een rake rechtse het bewustzijn, waarna hij toch nog kan winnen met de hulp van zijn geliefde. De boodschap van de clip blijkt al snel: met de juiste persoon aan je zijde, kan je alles aan.

  We zijn allerminst cynisch en worden allemaal dolgelukkig van wat liefde, maar we moeten ook toegeven dat de boodschap ondertussen écht wel duidelijk is. Justin is zeker niet de enige muzikant die de pen der liefde al eens over zijn papier liet glijden… Maar we hopen stiekem wel dat hij dit in de toekomst zal doen op wat aanstekelijkere melodieën, vergezeld van wat uitgebreidere lyrics.

  Als fans wachten we graag op wat nieuws met meer schwung, maar gezien Justins laatste nummers zullen we hierop misschien toch nog even moeten wachten. Toch kunnen we er moeilijk omheen dat we ontzettend blij zijn om het geluk dat hij eindelijk gevonden lijkt te hebben. Als dat betekent dat we wat langer op onze honger moeten blijven zitten, dan doen we dat maar wat graag.

  Check de videoclip van ‘Anyone’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer