More

  Antwerpse singer-songwriter Lunace is terug met een nieuwe single ‘come back to me’ (★★★½)

  © Liv de Coninck

  Antwerpse singer-songwriter Lunace is terug met een nieuwe single ‘come back to me’ (★★★½)

  -

  In 2020 kwam Lunace met haar debuutsingle Sweet Taste waar ze haar donkere, melodische pop aan België introduceerde. Nu is ze terug met de eerste single van haar aankomende debuut ep, die weldra zal verschijnen. Lunace gebruikt haar persoonlijke ervaringen als inspirationele bron voor haar muziek en is gefocust op het experimenteren met klanken en woorden, bijvoorbeeld door haar stem te integreren in de ritmische elementen van haar producties, maar ook door middel van pitching.

  Lunace is het afgelopen jaar hard bezig geweest aan het schrijven en producen van nieuwe muziek samen met producer Bardos. Samen hebben ze nog heel wat songs klaarliggen voor de buitenwereld. Ze hebben elkaar dan ook ontmoet op PXL-Music waar Lunace zang studeerde. Naast Bardos, heeft Lunace ook samengewerkt met mixing/mastering technieker Rob Van Langenhove, wie we de laatste tijd ook vaker zien opduiken. Ook Lunace haar management wordt verzorgd door muziekmanagement student Björn Loykens. Ze heeft dus ook een team van jonge professionals bij elkaar gekregen om haar project zo goed mogelijk uit te voeren.

  Het verhaal van een illusie

  Haar nieuwe single come back to me vertelt het verhaal van de illusie die ontstaan is uit liefde na een break-up. Op vlak van sound-design horen we inspiratie uit artiesten zoals Krankk, de productie bestaat uit ritmische en melodische elementen die elkaar goed aanvullen. Lunace haar zang draagt een zachte klank met zich mee die een contrast vormt met de krachtige productionele elementen, maar wij missen soms wat variatie. We zijn vooral erg benieuwd wat ze nog meer met haar stem kan en welke kanten ze nog uit zal gaan in de komende maanden.

  Beluister ‘come back to me’ vanaf nu op alle streaming kanalen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie