More

  Antwerpse hiphopper Yong Yello heeft een radiohit klaar met single ‘Waanzin’

  Advertentie

  -

  Yong Yello, onderdeel van collectief Abattoir Anvers, haalde in 2020 de finale van De Nieuwe Lichting. Sindsdien verschenen twee singles. Afgelopen week bracht hij eindelijk nieuw werk uit. Waanzin is onze NXTPOP Must Discover.

  Antwerpenaar Yong Yello presenteert met collectief Abattoir Anvers nog steeds de gelijknamige radioshow op Studio Brussel. Sinds zijn deelname aan De Nieuwe Lichting bleef het rustig, zo kregen we het afgelopen jaar twee singles te horen van de man. Dat hij online scoort, is een understatement. Single Als Ge Slaapt is ondertussen bijna goed voor een half miljoen streams op Spotify. Naast zijn eigen muziek is de man ook bekend van zijn werk als producer. Zo werkte hij onder andere eerder samen met Noémie Wolfs en Glints.

  Stilaan stoomt de jonge Antwerpenaar zich klaar om een grote naam binnen de Vlaamse hiphop te worden. Yello verliest nooit het hit potentieel van zijn songs uit het oog. Zo klinkt ook Waanzin ultra smooth en catchy. De vlotte beat en de oprechte teksten van Yello maken van Waanzin zijn sterkste song tot nog toe. We houden hem in de gaten.

  Check single ‘Waanzin’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer