More

  Antwerp Pride maakt eventkalender bekend

  Advertentie

  -

  Happy Pride Month! Juni staat in het teken van Pride. In België kijkt de LGBTQIA+-community vooral uit naar augustus, wanneer Antwerp Pride plaatsvindt. Verwacht geen grote parade dit jaar, maar wel een heel aantal andere fijne evenementen die de organisatie onlangs bekend maakte. 

  De volledige maand augustus nodigt Trail Of Stories ons uit om een wandeling te maken door Antwerpen. Tijdens de wandeling hoor je inspirerende verhalen van verschillende bekende personen, van wie de namen nog niet bekend zijn. Vorig jaar hoorden we verhalen van Jitske Van de Veire en Rob Scheers. We zijn er zeker van dat Antwerp Pride ook in 2021 leuke namen voor ons in petto heeft.

  Naast Trail Of Stories is de periode van 11 tot en met 15 augustus hét hoogtepunt van Antwerp Pride, want dan zijn er verschillende evenementen gepland in het Antwerpse stadscentrum. Op 11 augustus vindt de feestelijke openingsavond plaats in het OLT Rivierenhof, waar namen als Kids With Buns en Serine Ayari zullen optreden. In het Information Center kan je terecht voor… informatie. In de Pride Village ontmoet je oude en nieuwe vrienden en kan je rollerskaten op de Rainbow Roller Skate.

  Ook kan je jezelf inschrijven voor de Pride Dates én kan je op diezelfde dag, 14 augustus, deelnemen aan de Antwerp Pride Roller 3 Miles. Ten slotte staat Antwerp Pride dit jaar volledig in thema van #notjustwords, een onderwerp waarover gesproken zal worden op Human Rights Friday op 13 augustus.

  Bekijk de volledige kalender voor meer info.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer