More

  Anna Dutoit lanceert 2022 met krachtige debuutsingle ter ere van powerful womanhood

  © Seppe Germaux

  Anna Dutoit lanceert 2022 met krachtige debuutsingle ter ere van powerful womanhood

  -

  Anna Dutoit start het nieuwe jaar met haar debuutsingle NO HONEY. De song geeft de rebellie weer, tegen de spelletjes die met vrouwen gespeeld worden. Het is een heel forse aankondiging van die spelletjes beu te zijn en er niet meer in mee te gaan. Anna Dutoit eist om respect en de plek die zij en alle vrouwen verdienen. Met deze eerste single start ze haar soloproject en ze is niet van plan om stil te blijven de komende maanden. Het is namelijk de eerste single van een reeks.

  Anna Dutoit vertaalt haar meningen en ervaringen als jonge vrouw naar expressieve songs, gecombineerd met sterke producties en een dikke laag authenticiteit. Haar muziek is erg persoonlijk, maar heel herkenbaar voor zo goed als elke vrouw, gezien ze een groot deel van haar inspiratie haalt uit de vrouwelijke weerbaarheid die ze dagelijks ontdekt en bewondert.

  Haar project is niet gewoon een botte aanklacht op onze samenleving en hoe vrouwen nog steeds veel te vaak onderschat worden, maar bovenal is het een eerbetoon aan de kracht die voort komt uit womanhood. De eerste single NO HONEY vat dit dan ook perfect samen.

  NO HONEY is vanaf nu te beluisteren via deze link en we raden je zeker aan om haar in de gaten te houden de komende maanden!

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie