More

  © Manuel Obadia

  Angèle voegt vijf nieuwe Belgische concerten toe: Sportpaleis en vier keer Vorst Nationaal

  -

  Naast tickets gegrepen voor Angèle in Vorst Nationaal? Geen zorgen, want de Brusselse zal maar liefst 5 andere shows in ons land spelen, waaronder een passage in het Sportpaleis!

  Angèle brengt op 10 december haar tweede album Nonante-cinq uit. Het is voor de Brusselse popster de langverwachte opvolger van debuut Brol, dat in 2018 verscheen. Sindsdien ging het hard voor de Brusselse. Haar muziek werd geadoreerd in eigen land, maar ook in Frankrijk. Het leverde haar uiteindelijk 174.000 verkochte albums op en maar liefst 5 MIA’s, dat zijn de Vlaamse muziekprijzen.

  Ook in andere landen werd haar talent opgemerkt. Zo werkte ze in 2020 samen met de Britse superster Dua Lipa voor single Fever. Eind oktober markeerde Angèle dan haar terugkeer met solosingle Bruxelles je t’aime.

  Nonante-cinq tour

  Wie naar het tourschema van de Nonante-cinq tour keek, zag dat Angèle amper in ons land zou spelen en vooral tal van arena’s in Frankrijk zal bezoeken Gelukkig komt daar verandering in. Want naast een – reeds uitverkochte – show in Vorst Nationaal zal de Brusselse maar liefst vijf andere shows spelen.

  Zo staat ze op zaterdag 10 december voor het eerst in het Sportpaleis. Van maandag 19 december tot donderdag 22 december zal ze vier dagen op rij optreden in Vorst Nationaal. Officiële cijfers zijn er niet, maar volgens onze berekeningen moeten al de shows in december 2022 goed zijn voor ruim 47.000 beschikbare tickets.

  Tickets voor de verschillende concerten zijn vanaf dinsdag 9 november om 10u verkrijgbaar via teleticketservice.com.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie