More

  Angèle exclusieve headliner van Dour Festival 2020

  Advertentie

  -

  Na een uitverkochte tournee keert Angèle, die sinds haar laatste bezoek aan de Last Arena op het Dour Festival van 2018 een internationaal icoon is geworden, volgende zomer terug voor haar enige festivaloptreden in België in 2020. Dit is de eerste keer dat een Franstalige Belgische artieste de hoofdact is van het grootste Franstalige Belgische festival.

  Het is onmogelijk om dit jaar het fenomeen Angèle gemist te hebben. Als auteur, componist, producer en instrumentalist scoort het jonge Brusselse meisje een hit met elk van haar liedjes die afwisselen tussen betrokkenheid en zelfspot. Dour Festival heeft altijd een loyale relatie onderhouden met jonge artiesten uit de Belgische scène. De Brusselse zangeres, die al twee jaar geleden vóór de release van haar eerste diamanten plaat “Brol” aanwezig was, werd nu onvermijdelijk en het leek logisch om haar terug uit te nodigen op het grootste podium van ons festival.

  Angèle vervoegt A$AP Rocky. Het creatieve genie van de hiphop uit Harlem zal ook exclusief in België optreden en zeker op het podium van de Last Arena staan. Andere namen die deze week zijn bevestigd: Floating Points, auteur van ‘Crush’, een van de mooiste elektronische muziekalbums van 2019, de raadselachtige Yves Tumor, wiens artistieke universum geen stilistische grenzen kent, en het Franse duo drum’n’bass en dubstep Dirtyphonics. Headbang-alarm!

  De kaartenverkoop gaat vrijdag om 10 uur van start. Tickets & Info: Dourfestival.eu

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer