More

  © Manuel Obadia

  Angèle en Flume exclusieve headliners van Dour 2022

  -

  Dour kondigde gisteren nog maar pas aan dat ze in 2022 een XXL-editie zullen organiseren en nu komen ze al met de eerste headliners voor hun grote comeback editie. Zo pakken ze uit met Angèle en Flume.

  Gisteren kondigde Dour aan dat ze in 2022 een XXL-editie zullen organiseren. Zo start het feest al op maandag 11 juli met Dour CampFest, een soort van warming-up voor het grote festival dat op woensdag 13 juli start. Het reguliere festival zal tussen 13 en 17 juli 2022 plaatsvinden.

  Angèle en Flume

  Het festival kondigt vandaag zijn eerste headliners aan. Zo zal de Belgische popprinses Angèle op Dour 2022 optreden. Eind dit jaar verschijnt haar nieuwe album Nonante-cinq, daarmee staat ze volgend jaar vijf keer in Vorst Nationaal. Ze zal bovendien haar eerste Sportpaleis-show geven. Dour heeft Angèle exclusief te pakken gekregen. Het zal de enige Belgische festivalshow zijn van Angèle.

  De tweede headliner is Flume. De Australische producer is bekend om megahits You & Me, Drop The Game en Say It. Dour 2022 zal zijn enige Belgische festivalshow zijn van 2022. Ook aan de affiche toegevoegd zijn Amélie Lens, Sven Väth, Reinier Zonneveld, Avalon Emerson, Joy Orbison, Folamour Folamour, Honey Dijon en The Blessed Madonna. Ook SHERELLE, Oklou, black midi, Sleaford Mods, Nubya Garcia, FLOHIO, GoldLink, Princess Nokia, OBOY en Josman zullen van de partij zijn.

  De ticketverkoop voor Dour 2022 is gestart via www.dourfestival.eu.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie