More

  Angèle brengt nieuw album ‘Nonante-cinq’ uit in 2021

  Angèle brengt nieuw album ‘Nonante-cinq’ uit in 2021

  -

  Wat een verrassing! De Brusselse popster Angèle kondigde zopas via sociale media aan dat ze dit jaar nog een nieuw album zal uitbrengen. Afgelopen week verscheen single Bruxelles je t’aime.

  Angèle is klaar voor haar comeback. Na de stilte die volgde op Fever, de song die ze met Dua Lipa uitbracht, is Angèle weer helemaal terug met de release van single Bruxelles je t’aime. Haar debuutplaat Brol dateert ondertussen van 2018 en ging zo’n 174.000 keer over de toonbank. Ze won 5 MIA’s en scoorde hits met songs zoals Je veux tes jeux, Tout Oublier en Balance Ton Quoi.

  Nog dit jaar is Angèle klaar voor het vervolg. Want op sociale media kondigde ze de release van haar tweede album aan. Nonante-cinq is het vervolg op Brol en verwijst naar haar geboortejaar. De titel is net zoals Brol behoorlijk Belgisch, want de Belgen zijn de enigen die 95 op deze manier uitspreken. Op de nieuwe plaat mogen we 12 songs verwachten, waaronder een samenwerking met Damso.

  Tracklist in achtbaan

  De tracklist die stelt ze op een wel heel erg unieke manier voor. Op haar sociale media is een video te zien waarin ze de tracklist tijdens een ritje op de Kondaa in Walibi uitschreeuwt. Nonante-cinq verschijnt op 10 december.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Angèle (@angele_vl)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer