More

  Andy Peelman neemt afscheid van De Buurtpolitie VIPS

  © VTM

  Andy Peelman neemt afscheid van De Buurtpolitie VIPS

  -

  Andy Peelman nam vanavond afscheid van Echte Verhalen: De Buurtpolitie. De acteur, die gestalte gaf aan Koen Baetens, zal zich voortaan enkel toeleggen op presentatiewerk bij VTM.

  Het was al een tijdje bekend, maar vanavond kwamen we te weten hoe Andy Peelman uit De Buurtpolitie verdween. Sinds 2014 was Andy één van de vaste gezichten van het meest bekende politiekorps van het land. Woensdagavond zagen we hoe zijn personage, Koen Baetens, op heldhaftige wijze op het leven kwam. Koen, die zijn ontslag gaf als politieagent en als VIP-bodyguard aan de slag ging, zette in de aflevering alles op alles om Véronique De Kock uit de handen van haar ontvoerder te redden. Dat leek ook te lukken tot de ontvoerder een schot loste en Koen, als een echte held, de kogel opving. Het korps van commissaris Berckmans krijgt zo een zware klap te verwerken en is helemaal ondersteboven van Koens heroïsche dood.

  Andy Peelman neemt zo na zeven jaar en 14 seizoenen afscheid van De Buurtpolitie. Je kan de verhalen van De Buurtpolitie VIPS elke weekdag om 18u20 bij VTM volgen.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie