More

  Ancienne Belgique en Vooruit sluiten de deuren tot 31 maart

  Advertentie

  -

  Het coronavirus laat zich nu ook in ons dagelijks leven voelen. Na het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal sluit ook de Ancienne Belgique zijn deuren tot en met 31 maart.

  “In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 31 maart 2020”, dat valt te lezen in een persbericht. Ze gaan verder: “Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het COVID-19 virus.”

  Daarom zullen alle concerten tot en met 31 maart opgeschort worden en waar mogelijk verplaatst worden. Dat betekent nu dat er geen enkel concert in maart te zien zal zijn. Ticketkopers zullen persoonlijk gecontacteerd worden. AB raadt aan om de website regelmatig in het oog te houden om verzadiging van de telefoonlijnen te voorkomen.

  Ook Gentse cultuurhuizen sluiten de deuren

  Ook 11 Gentse cultuur- en kunsthuizen hebben vanmorgen besloten om de deuren te sluiten tot en met 31 maart 2020. Alle publieke evenementen in de diverse huizen worden dus geannuleerd of uitgesteld, en dat tot zeker 31 maart. NTGent heeft beslist om al zeker tot 19 april te sluiten. Ticketkopers voor een voorstelling of event krijgen een persoonlijk bericht voor een regeling over hun tickets.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer