More

  Amazon toont trailer van ‘The Grand Tour’-special in Schotland

  © Amazon Prime Video

  Amazon toont trailer van ‘The Grand Tour’-special in Schotland

  -

  Streamingdienst Amazon Prime Video heeft zopas de trailer van de nieuwe The Grand Tour-special vrijgegeven. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trekken ditmaal naar Schotland. 

  Sinds dit seizoen wordt er een nieuwe aanpak gehanteerd bij The Grand Tour. Voortaan zullen Clarkson, Hammond en May steeds extra lange afleveringen maken, zogenaamde specials. Die zijn te vergelijken met de specials die te zien waren in hun BBC-programma Top Gear. De allereerste The Grand Tour-special werd eind 2019 uitgebracht. Toen zagen we het trio varen op de Mekong in Vietnam en Cambodja. The Grand Tour: A Massive Hunt, werd opgenomen op Madagaskar en Réunion en verscheen eind vorig jaar.

  Voor de derde special trokken de heren naar Schotland. In de trailer is te zien hoe ze ditmaal kiezen voor bombastische Amerikaanse auto’s uit de 70’s. Het trio wordt opnieuw voor grote uitdagingen geplaatst, zo moeten ze onder andere een drijvende brug bouwen. De opnames van de special vonden te midden van de pandemie plaats. The Grand Tour: Lochdown verschijnt op 30 juli op Amazon Prime Video.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie