More

  ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’ is de nieuwe single van MEAU

  Advertentie

  -

  Als Jij Maar Bij Me Bent is de nieuwe single van MEAU. De song is onze NXTPOP Must Discover.

  MEAU, dat is het soloproject van zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt. Haar muziek stond al een tijdje op onze radar, zo veroverde ze al in het voorjaar van 2021 met single Afgesloten – dat ze met Blanks schreef – ons hart. Inspiratie voor haar muziek haalt ze bij muzikanten als Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

  Het afgelopen jaar heeft Meau zich volledig gestort op haar eigen en muzikale ontwikkeling en hieruit ontstonden zeer persoonlijke liedjes, welke allemaal gaan over haar persoonlijke situatie en gevoel van het afgelopen jaar. De opnames van de songs vonden tijdens de pandemie plaats, een periode waarin Meau zich volledig kon focussen.

  Vandaag stelde MEAU haar nieuwe single voor. Met Als Jij Maar Bij Me Bent kiest ze voor een grotere productie die haar warme stem wondermooi in de kijker zet. Ondanks de grote catchiness en het hoge radiogehalte, boet ze niet in aan intimiteit. MEAU laat steeds in haar hart kijken met muziek die voor iedereen als helende therapie aanzien kan worden.

  Belgische tour

  Dankzij Dat Heb Jij Gedaan kende Meau haar grote doorbraak in ons land. Dat is ook goed nieuws voor haar fans, want zo zal de jonge zangeres dit jaar in zeven Belgische zalen spelen. Bovendien zijn een heleboel shows al uitverkocht. Enkel nog in Leuven, Brugge, Hasselt en Turnhout zijn nog tickets beschikbaar.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer