Alle afleveringen ‘Over Water’ vanaf volgende zondag te streamen op VRT NU

Foto: © VRT - Toon Aerts

© VRT - Toon Aerts

De fictiereeks Over Water, van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda is vanaf volgende week integraal te bekijken via VRT NU, Proximus en Telenet. Dat maakte Lenaerts zelf bekend via een filmpje op Twitter.

Afgelopen zondag, kon kijkend Vlaanderen kennis maken met de eerste aflevering van Over Water. De serie deed zo’n 1,1 miljoen kijkers afstemmen op één. De reeks draait rond de Antwerpse haven en gevallen televisiester John Beckers, die een laatste kans krijgt om zijn leven weer op orde te krijgen. Na een zoveelste verblijf in rehab gaat John met nieuwe moed aan de slag bij de firma van zijn schoonvader. Tot hij ontdekt dat hij de haven ook voor hem kan laten werken.

Alle afleveringen op VRT NU, Proximus en Telenet

Vandaag Tom Lenaerts via een filmpje, op de Twitter van Eén, bekend dat alle afleveringen integraal te bekijken zullen zijn via VRT NU, Proximus en Telenet.

“Er waren klachten”, steekt tv-maker Tom Lenaerts van wal. “Gelukkig allemaal dezelfde, namelijk: waarom kunnen we niet bingewatchen?” Om gehoor te geven aan de oproep van de kijkers en “als eindejaars cadeau van Eén”, zullen alle afleveringen – na de tweede aflevering van zondag – tot en met 31 december online te streamen zijn. De afleveringen blijven ook iedere zondagavond te zien op één.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in