Alle afleveringen ‘Over Water’ vanaf vanavond te streamen op VRT NU

Vroeg eindejaarscadeau van één. Foto: © VRT - Toon Aerts

© VRT - Toon Aerts

De fictiereeks Over Water, van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda is vanaf zondagavond integraal te bekijken via VRT NU, Proximus en Telenet. Dat maakte Lenaerts afgelopen week bekend via een filmpje op Twitter.

Afgelopen zondag, kon kijkend Vlaanderen de eerste aflevering van Over Water ontdekken. De serie deed zo’n 1,1 miljoen kijkers afstemmen op één. De reeks draait rond de Antwerpse haven en gevallen televisiester John Beckers, die een laatste kans krijgt om zijn leven weer op orde te krijgen. Na een zoveelste verblijf in rehab gaat John met nieuwe moed aan de slag bij de firma van zijn schoonvader. Tot hij ontdekt dat hij de haven ook voor hem kan laten werken.

Alle afleveringen op VRT NU, Proximus en Telenet

Afgelopen week maakte Tom Lenaerts, via een filmpje, bekend dat alle afleveringen integraal te bekijken zullen zijn via VRT NU, Proximus en Telenet.

“Er waren klachten”, steekt tv-maker Tom Lenaerts van wal. “Gelukkig allemaal dezelfde, namelijk: waarom kunnen we niet bingewatchen?” Om gehoor te geven aan de oproep van de kijkers en “als eindejaars cadeau van Eén”, zullen alle afleveringen – na de tweede aflevering van zondag – tot en met 31 december online te streamen zijn. De afleveringen blijven ook iedere zondagavond te zien op één.

‘Over Water’, iedere zondag na ‘Reizen Waes Europa’ rond 21u15, op één en VRT NU.

Lees ook:

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in