More

  Alex Agnew gaat op terrein Rock Werchter zijn grootste comedyshow ooit spelen

  Alex Agnew gaat op terrein Rock Werchter zijn grootste comedyshow ooit spelen

  -

  Muziek is niet langer het enige dat op het festivalterrein van Rock Werchter te zien zal zijn. Alex Agnew zal op zaterdag 18 juni een comedshow geven in het Festivalpark in Werchter.

  Gek nieuws van Rock Werchter. Niet een of andere grote band, maar wel Alex Agnew zal op zaterdag 18 juni te zien zijn op het grote podium van Rock Werchter. Het wordt voor de comedian de grootste show ooit. In 2011 vierde hij al zijn tienjarige carrière met vijf uitverkochte shows in het Sportpaleis. Dat deed geen enkele comedian hem ooit voor.

  Nu zal Alex Agnew nog een stap verder gaan, want om zijn 20 jaar op het podium te vieren, zal hij op zaterdag 18 juni zijn grootste stand-up comedyshow ooit geven. Die zal plaatsvinden in het Festivalpark. De ticketverkoop voor deze unieke show start op zaterdag 12 maart 2022 om 10u via www.alexagnew.be en www.livenation.be. Een ticket voor Alex Agnew – Wake Me Up When It’s Over kost 70 euro (incl servicekosten). Per verkocht ticket wordt er 1 euro overgemaakt aan het Yamina Krossa Fonds voor borstkankeronderzoek.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer