More

  Airbnb heeft een heus ‘Friends’-appartement: waan je een nacht Monica, Rachel of Joey

  © Airbnb

  Airbnb heeft een heus ‘Friends’-appartement: waan je een nacht Monica, Rachel of Joey

  -

  Friends-fans opgelet! Je kan vanaf nu een Airbnb boeken die helemaal in de stijl van jouw favoriete serie is gemaakt. Een minpuntje: je zal er wel naar Californië voor moeten.

  Jezelf onderdompelen in de wereld van Friends? Dat kan je nu in een Airbnb in Beverly Hills, Californië. De flat werd helemaal geïnspireerd op de decors uit de populaire reeks. Zo  herken je ongetwijfeld elementen uit het appartement van Monica en die van Chandler en Joey. Twee gasten kunnen in de flat verblijven en je kan er onder andere een gitaar en een kickertafel vinden.

  ‘Friends’-memorabilia

  Al kan je er veel meer items vinden die verwijzen naar de wereld van Monica, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler en Ross. Verschillende details uit de reeks werden namelijk overgenomen in het appartement. Zo herken je ongetwijfeld de paarse muren en het blauwe keukentje uit het decor van Monica, maar ook tal van andere details verwijzen naar de reeks. Wat dacht je van een door Chandler uitgevonden spelletje ‘Cups’? Of ga op zoek naar het door de cast gehandtekende script van de pilootaflevering. Ook de Hugsy pinguïn heeft een plekje in het appartement.

  De verhuurders beloven dat het zelfs voor die-hard fans een moeilijke zoektocht wordt om alle props en verwijzingen naar de reeks te vinden. Voor wie even genoeg heeft van al dat zoeken, kan ook gewoon alle afleveringen van de reeks bingen. Een nachtje in de flat is behoorlijk prijzig. Dat zal je zo’n 385 euro of meer kosten. De prijs is afhankelijk van het seizoen. Een nachtje reserveren kan via de website van Airbnb.

  Bekijk foto’s van het ‘Friends’-appartement

  © Airbnb
  © Airbnb
  © Airbnb
  © Airbnb
  BronAirbnb
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer