More

  Age Of Love komt met XXL-editie naar Vooruit op 7 maart: win een duoticket

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Op 7 maart kan je in Vooruit feesten op de beste tracks in een magische nineties clubsfeer op Age Of Love. Het evenement strijkt die avond neer met een unieke XXL-editie boordevol kwaliteitsvolle muziek, lasers, dansers, gadgets en meer. Je kan dat op onze kosten doen, want wij geven een duoticket weg. 

  Na een epische editie in de Charlatan, keert Age Of Love terug naar Vooruit om de feestvierders terug te katapulteren naar de zalige jaren ‘90 in een unieke XXL-editie. Voor deze gelegenheid serveren ze een line-up om ù tegen te zeggen, zeven artiesten die de beste tracks brengen en dit alles in een magische nineties clubsfeer.

  Headliner Darren Emerson

  Voor de eerste XXL editie van 2020 boekte de organisatie headliner Darren Emerson om Vooruit ondersteboven te keren. Als pionier is hij één van de meest invloedrijke figuren in de dance scene. Hij ging al meerdere samenwerkingen aan met diverse artiesten zoals Sasha, Depeche Mode, Bjork en The Chemical Brothers. Op zijn palmares staan enkele indrukwekkende gebeurtenissen. Zo liet hij met Underworld onder meer Glastonbury volledig uit z’n dak gaan, verwierf hij wereldwijde faam met de tijdloze klassieker ‘Born Slippy’ én hij behaalde de top in de Britse hitlijsten met zijn eigen label ‘Underwater’.

  Dit elektronisch zwaargewicht wordt bijgestaan door de Nederlandse ‘Plastic Dreams’ legende Jaydee, alsook Cor Fijneman die bekend staat voor zijn hit ‘Venus’ en vaste klanten Quincy aka Mr. Age of Love, MR Sam, Frank Zolex en Marko De La Rocca. Zij laten je zien waar Age Of Love voor staat, want Age Of Love trekt niet enkel mensen aan die er vroeger al bij waren, maar ook nieuwe generaties die op ontdekking zijn en verliefd worden op de muziek die aan de basis ligt van de hedendaagse elektronische scene.

  Tickets voor Age Of Love kost 19 euro, een VIP-ticket kost 45 euro. Tickets & Info: ageoflove.be

  Win tickets

  Wij mogen een duotickets weggeven voor Age Of Love. Deelnemen kan je via onderstaand formulier. De wedstrijd loopt tot 3 maart.

  Klik hier om deel te nemen

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie