More

  Afscheid nemend in alle sereniteit, eer en klasse met single ‘Tonight’ van Tine Theré

  Advertentie

  -

  Muziek van eigen bodem ondersteunen, doen we bij NXTPOP meer dan ooit. Tine Theré schreef een ep over haar stukgelopen relatie, maar focust op de positiviteit. Ontdek de tweede single single Tonight.

  Tine Theré is het nieuwe talent dat je moet ontdekken. De 23-jarige Antwerpse zangeres en producer stortte zich na een stukgelopen relatie op de muziek. Er vloeide niet één nummer, maar wel een volledige ep uit. Opmerkelijk is dat alle songs een positiviteit inhouden. Zo zijn ze gebaseerd op de goede momenten in hun relatie, om op die manier een verhaal te vertellen die de hoogtepunten benadrukt.

  Eerder dit jaar gunde Theré ons al een blik in die wereld. Het soulvolle Call Me Up charmeert dankzij haar warme stem en het nog warmere instrumentarium. Op het nieuwe Tonight bezingt Theré het einde van de relatie. Afscheid nemend in alle sereniteit, eer en klasse, maar toch horen we de onweerswolken naderen. Wondermooi en bijna koninklijk, maar toch met een zekere nervositeit dankzij de gitaarklanken. Een interessante compositie die in je achterhoofd blijft hangen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer