More

  Adele laat stuk nieuwe single ‘Easy On Me’ van album ’30’ horen tijdens Instagram Live

  © Adele / Instagram

  Adele laat stuk nieuwe single ‘Easy On Me’ van album ’30’ horen tijdens Instagram Live

  -

  Met nog enkele dagen te gaan tot de release van nieuwe muziek van Adele, heeft de Britse zangeres een Instagram Live gehouden voor haar fans. Hoogtepunt was toen ze een stuk van de nieuwe single liet horen.

  Op vrijdag 15 oktober maakt Adele haar comeback. Het is ondertussen van 2015 geleden dat ze haar vorige album 25 uitbracht. Daarop stonden singles Hello, Water Under The Bridge en When We Were Young. Naar aanleiding van haar nieuwe album, dat vermoedelijk 30 getiteld zal worden, verscheen het mysterieuze getal “30” op gebouwen over de hele wereld, inclusief aan De Brouckère in Brussel.

  Alicia Keys als IT-support

  Eind vorige week verraste Adele haar fans met een Instagram Live. Ze sprak er onder andere over haar nieuwe album en zei dat het geïnspireerd was op haar echtscheiding. Ook haar honden kwamen even in beeld en andere wereldsterren zoals Troye Sivan en Demi Lovato stuurden een bericht in via de livechat.

  All bleek Adele niet helemaal mee te zijn met de nieuwste technologie. Zo vroegen de fans haar bepaalde Instagram Live-functies te activeren, maar dat lukte Adele niet. Alicia Keys bood haar hulp dan maar aan: “You need help baby?” Ook hintte ze op een samenwerking tussen beide artiesten: “AK + Adele collab!!!”, schreef Keys. Op de vraag of ze uitkeek naar het volgende Album van Beyoncé, antwoordde ze: “Yes I’m excited for Beyonce’s next album, are you mad?”

  Verder kreeg ze ook vragen zoals: “Wat drink je?” en “Wat is je bodycount?”. Ook gaf ze toe fan te zijn van Taylor Swift en Doja Cat.

  Easy On Me

  Al was het hoogtepunt het moment toen ze een gedeelte van haar single Easy On Me liet horen. “Willen jullie een stukje horen van wat ik zing op Easy On Me?”, vroeg ze vooraleer ze de song afspeelde. “Ik kan hier in de problemen voor komen”, vulde ze snel aan. Single Easy On Me verschijnt op 15 oktober.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer