More

  Adele kondigt single ‘Easy On Me’ aan uit nieuwe album ’30’

  © Adele / YouTube / VEVO

  Adele kondigt single ‘Easy On Me’ aan uit nieuwe album ’30’

  -

  Adele keert binnenkort terug met nieuwe muziek. Ze kondigt op sociale media een eerste single aan. Het is ondertussen van 2015 geleden dat ze album 25 uitbracht.

  Het is bijna zes jaar geleden dat de Britse zangeres Adele nog nieuwe muziek uitbracht. Haar derde studioalbum 25, bekend van hits Hello, Water Under The Bridge en When We Were Young, dateert ondertussen van 2015. De zangeres maakt binnenkort haar comeback met nieuwe muziek.

  Op sociale media is een kort filmpje te zien waar Adele een cassette insteekt terwijl ze achter het stuur van een auto zit. Heel veel is er niet te zien, behalve dat Adele een auto met een aanhangwagen vol meubels bestuurt. Op de achterbank liggen dozen vol met partituren. Gelukkig krijgen we niet enkel beeld, maar ook geluid. Zo horen we het begin van de nieuwe song.

  Album ’30’

  Adele onthult ook al een titel. De nieuwe song zal Easy On Me heten. Eerder deze week verscheen op tal van gebouwen het mysterieuze getal “30”. Dat zou ook het werk geweest zijn van Adele. Zo werd het getal op onder meer op een gebouw aan het De Brouckèreplein geprojecteerd. Ook in andere steden was de teaser te zien. Vermoedelijk is de titel van het nieuwe album dan ook bekend. Haar vorige platen hadden de titels 19, 21 en 25, waardoor de boodschappen – zo goed als zeker – van Adele komen. Single Easy On Me verschijnt op 15 oktober.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie