More

  Aaron Blommaert en Laura Tesoro zullen samen met Willy en Anne ‘Tien Om Te Zien’ 2021 presenteren

  © VTM

  Aaron Blommaert en Laura Tesoro zullen samen met Willy en Anne ‘Tien Om Te Zien’ 2021 presenteren

  -

  Willy Sommers en Anne De Baetzelier zullen tijdens de eenmalige editie van Tien Om Te Zien niet alleen op het podium staan. Ook Laura Tesoro en Familie-gezicht Aaron Blommaert co-presenteren de show.

  Op woensdag 25 augustus is Middelkerke de gaststad van een eenmalige editie van Tien Om Te Zien. Het legendarische programma zal muzikale iconen van vroeger en nu uitnodigen, zo zullen onder andere Bazart, Niels Destadsbader en Clouseau er optreden. Ook de presentatoren van het eerste uur: Willy Sommers en Anne De Baetzelier zullen hun terugkeer maken, maar ze zullen tevens geflankeerd worden door twee gezichten van nu.

  Presentatiedebuut

  Die eer wordt gegund aan Laura Tesoro en Aaron Blommaert, voor die laatste zal het zijn presentatiedebuut worden. Aaron Blommaert: “Het eerste wat ik kon denken toen ze mij vroegen om Tien Om Te Zien mee te presenteren was: ‘OMG. Ik mag op hetzelfde podium staan als al die iconen’. Ik ben vooral heel erg nederig op dit moment. Dat VTM mij dit toevertrouwt geeft me enorm veel goesting om er echt hét muziekevent van het jaar van te maken.”

  Voor de 19-jarige Aaron wordt het een eerste kennismaking in levende lijve met het programma: “Ikzelf kende het concept natuurlijk, maar heb het nooit bewust meegemaakt op tv. Daarom is het ook zo fijn dat ik dit samen met Laura kan doen. Onze generatie moet ook echt kijken! Want het wordt een dik feest dat ze waarschijnlijk nog niet hebben gezien. En voor wie er vroeger al bij was wordt het gewoon pure nostalgie natuurlijk.”

  “Ik kijk er enorm naar uit om het legendarische Tien Om Te Zien van zo dichtbij te kunnen meemaken”, zegt Laura Tesoro. “Enerzijds omdat TOTZ eigenlijk van voor mijn tijd is en ik het dus nooit heel bewust beleefd heb. Ik heb het de allerlaatste jaren misschien eens op tv gezien, maar ben nooit live gaan kijken. Anderzijds omdat het al zo lang geleden is dat er zoveel artiesten op één podium stonden. Ik kijk alvast uit naar deze muzikale topavond, volgens mij is dat exact wat we nu nodig hebben!”

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie