More

  ‘99%’ van GRACEY is het popanthem dat even goed van Charli XCX of Dua Lipa had kunnen zijn

  -

  GRACEY is het nieuwe talent uit het Verenigd Koninkrijk. Ze bracht vlak voor het weekend EP ‘The Art of Closure’ uit. We stellen de leadsingle aan je voor.

  De 22-jarige Britse GRACEY is in het VK al een tijdje aan een opmars bezig. Zo worden haar singles ‘Empty Love’ en ‘Like That’ vlot gestreamd op Spotify en duikt ze ook op in de playlists van de Britse nationale radio. ‘Like That’ kan je trouwens al eens gehoord hebben, want de song doet het erg goed op TikTok. De uit Brighton afkomstige zangeres was al een tijdje nieuwe singles aan het afvuren op de wereld, maar nu pas besloot ze om haar oud en nieuw werk te bundelen op een EP.

  Leadsingle op ‘The Art of Closure’ is ‘99%’. Daarin trekt ze resoluut de kaart van de hedendaagse pop. Ze schreef hem dan ook met bekende songschrijvers Al Shux (Kendrick Lamar, SZA, Khalid, BANKS) en Starsmith (Jess Glynne, Ellie Goulding). Het resultaat is een popanthem gemaakt voor de radio, dat bij momenten doet denken aan Charli XCX en Dua Lipa. De song had even goed op hun palmares kunnen staan.

  Het zal dan ook niet meer zo lang duren, vooraleer haar songs tot op het vasteland zullen overwaaien, daar zijn we van overtuigd.

  Check ‘99%’ van GRACEY

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie