More

  8 legendarische Studio Brussel-presentatoren maken comeback voor ‘De Tijdloze 100 Countdown’: o.a. Jan Hautekiet, Tomas De Soete en Ilse Liebens

  Advertentie

  -

  Op 31 december is er traditiegetrouw ‘De Tijdloze 100’, de iconische lijst met de 100 beste platen aller tijden. Dit jaar pakt Studio Brussel het nog iets groter aan: tijdens de kerstvakantie maken 8 legendarische Studio Brussel-presentatoren even een comeback voor De Tijdloze Countdown.

  Van vrijdag 27 tot maandag 30 december tellen Kirsten Lemaire en Nelles de Caluwé af naar ‘De Tijdloze 100’. Je hoort vier dagen lang de nummers die ‘De Tijdloze 100’ net niet haalden. Voor de gelegenheid krijgen Kirsten en Nelles gezelschap van een reeks “Tijdloze” Studio Brussel-presentatoren. Samen zorgen ze vier dagen lang voor de beste Tijdloze muziek.

  Acht legendarische presentatoren

  Jan Hautekiet, Tomas De Soete, Vincent Byloo, Ilse Liebens, Luc Janssen, Otto Jan Ham, Bart Peeters en Chantal Pattyn tellen samen met Kirsten en Nelles af naar De Tijdloze 100.

  • Jan Hautekiet startte Studio Brussel mee op in 1983. Hij presenteerde programma’s als De Tafel en Hallo Hautekiet en was nethoofd van 1998 tot 2002.
  • Tomas De Soete begon als nieuwslezer. Daarna presenteerde hij programma’s als Wildcard en Stereokini, maar ook het praatprogramma Brussel Midi. In 2006 presenteerde hij het avondblok en vanaf 2008 was hij samen met Linde Merckpoel de stem van de ochtend van Studio Brussel.
  • Ook Vincent Byloo was eerst nieuwslezer. Maar al snel ging hij presenteren bij Studio Brussel. Eerst solo, daarna samen met Eva De Roo. Vincent hoor je tegenwoordig op Radio 1.
  • Ilse Liebens begon haar carrière bij JIMtv. Ze was ook meer dan tien jaar te horen op Studio Brussel. Ilse presenteerde de ochtend, Music@Work en was ook lang dé stem van het zaterdagnamiddagprogramma De Maxx.
  • Luc Janssen maakte al sinds 1995 radio op Studio Brussel. Krapuul De Lux, Luftwaffe FM, Mish Mash, … Grofgebekt en spitant maakt ook hij z’n rentree tijdens De Tijdloze Countdown.
  • Otto-Jan Ham startte als muzieksamensteller, maar ging snel programma’s maken en presenteren. De Eburonen, Brussel Vlaams, One Night Stand, … In 2018 presenteerde Otto-Jan Ham De Warmste Week.
  • Bart Peeters maakte één van de meest legendarische radio-programma’s met Het Leugenpaleis. Daar presenteerde hij ooit met een emmer op z’n hoofd. Die laat hij in de kerstvakantie hopelijk thuis.
  • Chantal Pattyn presenteerde programma’s als Update en het legendarische Frituur Victoria. Ondertussen is Chantal nethoofd van Klara. Maar ze blijft even scherp als toen.

  De Tijdloze 100 met Steven en Roos, op dinsdag 31 december tussen 10.00 en 20.00 uur op Studio Brussel. De ‘Countdown’ begint eraan op 27 december.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer