More

  5 tips voor een onvergetelijk Valentijnscadeau

  5 tips voor een onvergetelijk Valentijnscadeau

  -

  Nog een last-minute Valentijnscadeau nodig? Of al op zoek naar een origineel idee voor volgend jaar? Wij geven jou enkele aanraders voor een persoonlijk cadeau dat je partner niet snel zal vergeten. Vergeet juwelen, bloemen of chocolade.

  Valentijn… voor de ene de meest romantische dag van het jaar, voor de andere stressen geblazen in de zoektocht naar het perfecte cadeau. Hoewel niet iedereen cadeaus uitwisselt, is het altijd fijn om je partner eens extra in de watten te leggen. Heb jij geen idee hoe? Geen nood, wij helpen jou op weg! Waarschuwing: cheesy content.

  Schrijf een goede oude liefdesbrief

  Op zoek naar een low-budget manier om je partner te laten merken dat je hen graag ziet? Denk dan eens terug aan de old fashioned liefdesbrief. Zo kan je zelfs last-minute romantiek in je Valentijn brengen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is pen, papier en creativiteit. En geef nu toe, niets is meer inspirerend dan de liefde.

  @cancersdior

  please 😩#💌#fyp#valentinesday #aestehtic#loveletters

  ♬ original sound – <3

  Breng je mooiste herinneringen samen in een fotocollage

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze tip is dan ook voor diegenen die iets… minder vlot zijn met woorden. Neem even de tijd om door je fotoalbum te scrollen en selecteer jouw favoriete foto’s van jou en je partner. Wees niet bang om er een paar minder flatterende tussen te steken. De laatste stap: maak er een mooi collage van. Je kan er heel het jaar door mee bezig zijn, dan krijgt je partner op Valentijn een romantisch jaaroverzicht van jullie relatie.

  @lexmcclurg

  blake keep scrolling!!! anyways, i’m so happy with how it turned out #valentinesday #valentinesdaygift #valentinesgiftideas #filmphotos #boyfriend

  ♬ Benny and The Jets – U.S.A. Classics

  Een bucketlist boek voor avonturiers

  Ben je niet heel creatief? Geen probleem, ook aan jou hebben we gedacht. Het bucketlist boek voor koppels is zeker iets voor jou. Het boek staat vol dingen die elk koppel een keer moet doen. De opdrachten zijn heel gevarieerd en je kan er elke keer een foto bijsteken. Zo heb je ineens genoeg ideeën voor datenight. Een win-win!

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Kaartje2go (@kaartje2go)

  Liefdesvideo for the win

  Vind jij foto’s niet genoeg als ode aan je lief? Je kan een creatief stapje verder gaan en er een heuse video van maken. Je hoeft zelfs geen talent te zijn in editen, er bestaan verschillende apps die het heel makkelijk maken. Verzamel alle video’s die de perfecte omschrijving zijn voor jullie relatie en giet ze in een short film. Wie weet tonen jij en je partner ze ooit op jullie trouwfeest.

  @r.elatioshipgoals

  #greenscreen #greenscreenvideo #couplegoals #love #relationshipgoals #heartbreak #fyp #boyfriendcheck #girlfriend #foryou

  ♬ original sound – Janaya

  Datekalender: het hele jaar door romantiek

  Een optie voor wie vindt dat één dag niet volstaat om de liefde te vieren. Je kan je partner het hele jaar door verrassen met een datekalender. Plan uitstapjes op verschillende dagen doorheen het jaar en duid ze aan op een kalender. Je kan er eventueel tips bij maken zodat je partner al kan raden wat de verrassingen zijn. En just like that wordt Valentijn heel het jaar gevierd.

  @196bm

  mon dernier c’est long préféré #scrapbooking #devinelapersonne #datenight #calendar

  ♬ Éternel – Hatik

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer