More

  5 hebbedingetjes van AliExpress die je nog in huis wil halen voor 1 juli

  Advertentie

  -

  Vanaf 1 juli zal je 21 procent btw moeten betalen op alle pakjes die van buiten de Europese Unie komen. Dat betekent dus ook op je pakjes van AliExpress. Daarom lijsten wij hier dé hebbedingetjes op die je voordien nog snel in huis wil halen.

  1. Broeksknopen

  Misschien heb je ze al eens op TikTok zien voorbijkomen: op AliExpress kan je nu  broeksknopen kopen. Je kan die gewoon in je broek doen en ze gebruiken om je broek mee te sluiten, want ze werken zoals een pin. Handig als je broek te groot is, want zo kan je makkelijk de omtrek van je broek vermaken.

  2. Materiaal om zelf ringen te maken

  Ringen maken is tegenwoordig helemaal hip en het is ook nog eens een superleuke blokpauze. Bij AliExpress kan je allerlei materiaal kopen die je daarbij helpt. Zo vind je er goedkope ringmeters en klei in alle kleuren van de regenboog.

  3. Een massageroller en gua sha

  Ook deze hebbedingen heb je waarschijnlijk al een paar keer zien voorbijkomen bij de beautygoeroes op sociale media. Met een massageroller of gua sha kan je je gezicht masseren, maar ook ‘sculpten’. Dat betekent dat je de vorm van je gezicht kan aanpassen. Zie het als een natuurlijke facelift. Beide worden gemaakt uit de halfedelstenen jade en rozenkwarts. Dat kan ervoor zorgen dat ze erg prijzig zijn, ongeveer 20 euro per stuk. De roller en gua sha op AliExpress zijn waarschijnlijk niet van echte halfedelstenen gemaakt, maar wel een stuk beter voor je portemonnee. Je vindt al een set voor maar 5 euro.

  4. Travel organisers

  Nu het bijna zomer is, kunnen we toch al een beetje beginnen weg te dromen van vakantie. Bij AliExpress vind je leuke zakjes om je valies mee te organiseren en al helemaal in vakantiestemming te komen.

  5. Een discodouche

  De laatste en stiekem ook wel onze favoriet: de discodouchekop. Het is een douchekop die van kleur verandert. Discodouchekop, een goede Spotify-afspeellijst en je zou bijna het idee hebben dat je weer op een feestje staat.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer