More

  43 Brantano winkers worden vanaf oktober omgebouwd naar vanHaren-filialen

  Advertentie

  -

  43 Brantano-winkels zullen de komende maanden omgebouwd worden naar vanHaren-filialen, dat maakte de Nederlandse schoenenketen bekend.

  De Nederlandse schoenenketen vanHaren heeft na het faillissement van FNG, het moederhuis van Brantano, 43 winkels overgenomen. Die worden de komende maanden omgebouwd naar filialen van de Nederlandse schoenenketen. Dat betekent dat het merk Brantano uit het straatbeeld zal verdwijnen. De betrokken winkels gaan dicht op 1 oktober van dit jaar en heropenen, als vanHaren filialen, geleidelijk vanaf 1 februari 2021. Die tijd heeft vanHaren nodig om de winkels de typische ‘look and feel’ te geven en het personeel op een professionele manier op te leiden in overeenstemming met de normen en waarden van het bedrijf.

  Constructieve samenwerking sociale partners

  vanHaren heeft zijn zinnen gezet op België. Zo heeft de keten reeds filialen in Antwerpen en Mechelen. De komende weken neemt het managementteam het contact op met de sociale partners voor de volgende stappen in de overname. Het zal daarbij gaan over de integratie van de nieuwe personeelsleden, hun opleiding, en ‘training on the job’. 

  vanHaren geniet een ijzersterke reputatie als het op personeelstevredenheid aankomt. Zo werden ze enkele keren verkozen tot beste werkgever in Nederland. Die traditie wil de schoenenketen ook in België verderzetten. Het bedrijf investeert dan ook meteen in een opleidingsprogramma van haar nieuwe mensen in België, om hun overgang naar het bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. vanHaren belooft tijdens de opleiding te luisteren naar de vragen en bezorgdheden van de nieuwe personeelsleden, hen de bedrijfscultuur bijbrengen en trainen op technische en commerciële vaardigheden.

  Bronpb
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer