More

  4 dingen die je niet mag vergeten op kot

  Advertentie

  -

  Voor heel wat hogescholen gaat het academiejaar morgen van start. Hoog tijd dus om terug naar je kot te gaan, maar wat neem je mee? Of het nu je eerste jaar op kot is of al je zoveelste, hier zijn een paar dingen die je zeker niet mag vergeten.

  1. Minifrigo

  Als je een eigen keuken hebt, is een ijskast sowieso noodzakelijk. Maar ook wanneer je een keuken moet delen, kan dit goed van pas komen. Op deze manier voorkom je dat je kotgenoten gaan lopen met jouw overheerlijke diepvrieslasagne of voorraad aan pintjes. Een kleine ijskast met vriesvak vind je al voor 99,99 euro bij IKEA.

  2. Klein koffertje

  Deze tip ligt misschien iets meer voor de hand als je al langer op kot zit. Een kleine koffer — bijvoorbeeld een die als handbagage kan dienen op het vliegtuig — is superhandig om je kleren en andere spullen te verplaatsen tussen je kot en thuis. Je hebt er vast nog eentje liggen van een tripje dat je afgelopen zomer maakte. Zo niet, dan vind je een breed assortiment op bol.com.

  3. Tupperware

  Als je elke dag maar voor 1 persoon kookt, is de kans groot dat je met restjes blijft zitten. Het is dus handig om plastic bakjes te kopen om die in te doen. Zo kan je de dag erna nog nagieten en hoef je ook niet elke dag te koken.

  4. Slechte schoenen

  Nu de coronaregels steeds versoepelen en we hier en daar al eens onze dansbenen kunnen losgooien, zijn slechte schoenen zeker geen overbodige luxe. Er is trouwens niets zo vervelend als net voor een feestje beseffen dat je enkel je beste schoenen meehebt. Zorg dus dat er steeds een paar afgetrapte sneakers in je kot ligt.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer