More

  Ontdek single ‘To Go’ van Konoba

  Advertentie

  -

  Konoba is het alter ego van Raphael Esterhazy. Afgelopen week bracht de man single To Go uit. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Ken jij het verhaal van Konoba al? Raphael Esterhazy studeerde vijf jaar lang muziek en muziekproductie in Engeland en bracht in 2017 zijn debuutplaat Smoke & Mirrors uit. Zijn single On Our Knees schopte het meteen tot een meerdere hitlijsten, met meer dan 60 miljoens streams op het conto.

  Konoba speelde al een heleboel grote shows in ons land, onder andere in Ancienne Belgique, Cirque Royal, Brussels Summer Festival en op Francofolies. In 2020 stond een grote internationale tour gepland, maar die werd abrupt onderbroken door de coronacrisis. Van de vrijgekomen tijd maakte Konoba gebruik om aan een nieuw album te werken. Het resultaat: It Was Only A Dream verschijnt op 18 maart. Hij zal de plaat op 28 april live voorstellen in AB.

  Belangrijkste single

  Om het wachten te verzachten bracht de man afgelopen week een nieuwe single uit. To Go schreef hij in de lente van 2020 toen hij in lockdown zat op het platteland. “Het is de belangrijkste single van mijn nieuwe album en ik denk dat het een van de krachtigste en mooiste nummers is die ik ooit geschreven heb. Toen ik het nummer af had, voelde ik dat er iets ontbrak en ik vroeg Belgische producer R.O om zijn hulp. Hij voegde die laatste laag kwaliteit en kracht toe die de track nodig had om perfect te zijn”, zegt hij over de song. Het resultaat is een catchy, maar emotionele song die meteen blijft hangen. Konoba is too good to go, want deze song hoort in jouw afspeellijst.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer