More

  Bazart tweemaal in Lotto Arena: veel tweedehands tickets te koop

  Bazart tweemaal in Lotto Arena: veel tweedehands tickets te koop

  -

  Spotgoedkoop naar Bazart in de Lotto Arena? Op TicketSwap kan je tickets op de kop tikken voor een vierde van de originele prijs. De reden is niet ver te zoeken: een heleboel mensen zitten in quarantaine of hebben angst om het virus op te lopen.

  Fans kijken er al weken naar uit: Bazart staat dit weekend twee avonden op rij in de Lotto Arena. Toch verkopen een heleboel concertgangers hun tickets op TicketSwap. Achter een reden is het niet ver zoeken. Het Overlegcomité, afgelopen woensdag, voerde een heleboel maatregelen in, waaronder het verplicht dragen van een mondmasker in concertzalen. Alhoewel de maatregel pas zaterdag ingaat, zijn er – op moment van publicatie – 278 tickets te koop voor de show op vrijdag.

  Wat opvalt, is dat een heleboel mensen door quarantaineverplichtingen niet naar de show kunnen gaan. “Prijs is beschikbaar. Ik kan niet gaan wegens corona-positief 😩”, schrijft een verkoper. “2 zitplaatsen langs elkaar Verkoop wegens quarantaine”, schrijft een andere verkoper.

  Voordeel is, dat tickets voor spotprijzen de deur uitgaan. Aangezien de reguliere ticketverkoop nog niet uitgeput is, gaan tickets voor vrijdagavond weg aan bijna 25% van de originele ticketprijs. Zo koste een ticket voor de show via de officiële weg 38,59 euro. Via TicketSwap kan je tickets vinden vanaf 12 euro.

  Ook AB getroffen

  Ook andere concertzalen worden getroffen. Zo speelt Zornik op zaterdag een uitverkochte show in AB. Al zal de zaal bijlange niet vol zijn, want op TicketSwap staan momenteel 167 tickets te koop. Met een maximale capaciteit van 2.000 bezoekers zal er dus een heleboel vrije ruimte zijn op het concert.

  Ook op de TicketSwap -pagina van Zornik lezen we veelal dezelfde redenen: een heleboel concertgangers hebben te maken met corona of moeten in isolatie. Tickets voor de show hebben oorspronkelijk 28 euro gekost. Op Ticketswap worden ze vanaf 9 euro doorverkocht.

  Veilig een ticket kopen

  Mocht je een ticket kopen, let erop dat je het van een betrouwbare koper op TicketSwap koopt. Het bedrijf controleert de tickets op een aantal punten zoals prijs, locatie en datum, maar 100% zeker ben je niet. De show van Zornik in AB maakt gebruik van Secure Swap, daardoor krijg je een gloednieuw ticket en wordt het oude ongeldig gemaakt. Dat systeem wordt niet gebruikt bij Bazart. Meer informatie vind je hier.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer