More

  Qmusic’s Q-Beach House keert in zomer 2021 terug naar het strand van Oostende

  Advertentie

  -

  Het Q-Beach House komt vanaf eind juni terug naar Oostende. Afgelopen jaar werd door het coronavirus nog een alternatieve locatie ingepalmd in het Maria Hendrikapark, maar dit jaar keren ze opnieuw terug naar het strand. 

  Vanaf zaterdag 26 juni zullen de Qmusic-dj’s de hele zomer van 10.00 tot 22.00 uur live radio maken vanop het strand van Oostende. Qmusic bouwt dit jaar – voor de veertiende keer – het Q-Beach House op in de koningin der badsteden.

  Nieuw dit jaar is dat de Qmusic-studio voor het eerst bijna pal op de dijk van Oostende staat, waardoor de luisteraars nog makkelijker een bezoekje kunnen brengen en iedereen die voorbij wandelt kan meekijken hoe de Qmusic-dj’s live radio maken.

  © Qmusic

  Het Qmusic-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakte het nieuws vanmorgen bekend op de radio: “Eindelijk! We hebben er met alle Q-dj’s lang naar uitgekeken om het Q-Beach House opnieuw te openen in Oostende, onze ‘thuisbasis’ in de zomer. Het is heerlijk om het zand opnieuw tussen onze tenen te voelen en de zon te zien zakken in de zee. We hebben ook wat in te halen, dus twee maanden lang zullen we elk moment grijpen om samen met de Q-luisteraars voor de volle 200% te genieten van de zomer.”

  Ook nieuw dit jaar is dat de Q-luisteraars hun dag goed kunnen beginnen met een uitgebreid ontbijt aan het Q-Beach House met zicht op de zee en het strand van Oostende. Hoe iedereen zich kan registreren voor een ontbijt, wordt later bekend gemaakt.

  Uniek verblijf in de Q-Sunset Loft

  Tot aan het eind van de zomer kunnen Q-luisteraars ook een verblijf winnen in de Q-Sunset Loft, een 315 m² grote penthouse boven het Kursaal Oostende. Een verblijf winnen? Dat kan via de website of app van Qmusic.

  BronQmusic
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer