More

  30 jaar Familie in Lotto Arena niet met De Romeo’s, wel met Willy Sommers

  © VTM

  30 jaar Familie in Lotto Arena niet met De Romeo’s, wel met Willy Sommers

  -

  Door het coronavirus werd het grote feest voor 30 jaar Familie uitgesteld. Op de nieuwe datum kunnen De Romeo’s niet optreden, maar VTM zorgt voor een waardige vervanger: Willy Sommers!

  30 jaar Familie gaat niet onopgemerkt voorbij, want op zaterdag 17 september kunnen alle fans terecht in de Lotto Arena. Samen met de cast, een heleboel verrassingen en muziek van De Romeo’s moet dat het grootste Familie-feest ooit moeten worden. Helaas zijn de drie zangers op de nieuwe datum niet vrij, waardoor VTM aan Willy Sommers vroeg of hij zin had om in de Lotto Arena te spelen. Gelukkig kon Willy wel!

  Willy kijkt er alvast naar uit om na zijn gastrol in de reeks enkele jaren geleden nu te gast te zijn op het grote 30 jaar Familie Feest. “Sommige kijkers zullen het zich misschien nog herinneren”, zegt Willy Sommers. “Twee jaar geleden mocht ik al eens opduiken in de seizoensfinale van Familie. Ik gaf er toen een gastoptreden op de benefiet die Benny (Roel Vanderstukken) organiseerde voor het personage Rikske. Die opnames waren toen bijzonder fijn om te doen en ik kijk met een warm gevoel terug op de gastrol die ik daar heb mogen vertolken. Mijn vrouw Cindy is grote Familie-fan, dus dat ik nu deel mag uitmaken van het grote Familie-feest vindt ook zij geweldig. We gaan er samen één groot, memorabel verjaardagsfeest van maken, ik kijk er nu al naar uit!”

  Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar via via 30jaarfamiliefeest.be.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer