More

  3 dagen dansen op ‘Full Circle’ 2021 in Antwerpse clubs op 2manydjs, AliA, Bibi Seck, Lefto, Nico Morano en veel meer

  © Full Circle

  3 dagen dansen op ‘Full Circle’ 2021 in Antwerpse clubs op 2manydjs, AliA, Bibi Seck, Lefto, Nico Morano en veel meer

  -

  Het Antwerpse muziekfestival Full Circle verenigt voor het vierde jaar op rij het Belgische nachtleven. Nu kondigen ze ook de conferentie Inside The Circle aan, een plek van debat voor de zwaar getroffen muziek- en nightlifesector.

  Drie dagen lang – op woensdag 10 november, vrijdag 12 november en zaterdag 13 november – slaan 12 verschillende locaties de handen in elkaar voor Full Circle. Ze verwelkomen dit jaar een 100% Belgische affiche. Van 2manydjs, AliA, Bibi Seck, Emily Jeanne, Lefto, Lola Haro tot Phara en Nico Morano. Ze zullen maar liefst 100 verschillende artiesten en DJ’s uitnodigen. Dat is een record voor het evenement.

  De shows zullen doorgaan in verschillende locaties, concertzalen en nachtclubs: Ampere, Arenberg, Capital, Club Vaag, De Studio, Felix Pakhuis, FoMu, Kavka, M HKA, MAS, Pekfabrik en Trix.

  Inside The Circle

  Bovendien wordt er ook Inside The Circle georganiseerd. Dat is een conferentie waarin alle spelers in de sector en het beleid samengebracht worden. Er zal een open debat georganiseerd worden met Koen Kennis, Schepen bevoegd voor onder andere financiën, toerisme en middenstand. “In 2019 zaten we met de sector aan tafel,” vertelt Kennis, “Dat gesprek verliep in een zeer constructieve sfeer en we zetten onze samenwerking graag verder. Ik kijk ernaar uit om de genomen acties in de tussentijd te evalueren en verdere plannen te bespreken.”

  Tijdens Inside The Circle zal dan ook de status van het actieplan nachtleven, wat twee jaar geleden werd opgesteld, verder overlopen worden. Zowel ondernemers in de sector als beleidsmakers van over het hele land zijn welkom om deel te nemen. Stad Antwerpen ondersteunt via o.a. het Stadsmarketingfonds het volledige festival. Inschrijven kan later deze week via het Facebook event.

  Meer informatie over Full Circle via www.fullcircleantwerp.be

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer