More

  The Weeknd maakte kijkers duizelig (en grote vuurwerkshow) tijdens Super Bowl: herbekijk de halftime show

  The Weeknd maakte kijkers duizelig (en grote vuurwerkshow) tijdens Super Bowl: herbekijk de halftime show

  -

  Vannacht vond in Florida de Super Bowl plaats. De avond staat bekend als een groot spektakel voor American football-liefhebbers, maar ook voor muziekfanaten. De halftime show werd dit jaar verzorgd door de Canadese zanger The Weeknd.

  Na onder andere Lady Gaga, Beyoncé, Coldplay en Justin Timberlake was het gisteren de beurt aan The Weeknd om de Super Bowl halftime show te verzorgen. De Canadese zanger veroverde afgelopen jaar de hitlijsten met hits Blinding Lights en In Your Eyes. Zijn vierde studioalbum After Hours deed het dan ook erg goed met topposities in de hitlijsten wereldwijd. Al staan er op het in 2016 uitgebrachte album Starboy minstens evenveel hits: denk maar aan single Starboy en I Feel It Coming.

  Al zijn monsterhits passeerden gisteren de revue. The Weeknd bracht de show vanop een speciaal gebouwd podium met een koor op de achtergrond. Tijdens Can’t Feel My Face liep hij de coulissen in, waar een gang vol met spiegels was gebouwd. Daarin draaide hij in het rond, wat voor sommige kijkers net iets te duizelingwekkend was. 

  Tot in de details

  Verder bracht hij ook onder meer Save Your Tears, Starboy en I Feel It Coming. Voor zijn wereldhit Blinding Lights betrad hij de grasmat, omringd door tientallen dansers die zijn kenmerkende rode jasje droegen. Net zoals de zanger, tijdens de American Music Awards, droegen de dansers ook verbanden (en een bijna onzichtbaar mondmasker) op hun gezicht.

  Op de eindnoten van Blinding Lights werd nog een indrukwekkende vuurwerkshow afgestoken. De show is ieder jaar goed voor zo’n honderd miljoen kijkers. Afgelopen week raakte bekend dat de Canadese zangers 7 miljoen dollar eigen gelden in de show investeerde.

  Check de halftime show van The Weeknd

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer