Ketnet viert Samson & Gert deze kerstvakantie

© VRT

© VRT

Na 30 jaar neemt Samson afscheid van zijn geliefde baasje Gert. Op Ketnet zetten ze dat jubileum in de kijker, met iedere dag twee afleveringen van de reeks. Op VRT NU verschijnen tegelijkertijd ook de oudste afleveringen.

Een kerstvakantie boordevol specials, een Samson & Gert-marathon én de favoriete afleveringen van Tom Waes, Peter Van de Veire en vele anderen
Samson & Gert zijn al 30 jaar te zien op de openbare omroep. Daarom viert Ketnet deze bijzondere verjaardag met heel wat specials en een heuse Samson & Gert- marathon. Nu het afscheid van Gert Verhulst dichterbij komt én de afscheidsshows aanvangen kunnen de trouwe Samson & Gert- fans tijdens de kerstvakantie hun hart ophalen met afleveringen van vroeger en nu.

Favoriete afleveringen van Tom Waes, Dieter Coppens en Peter Van de Veire

Ketnetters krijgen iedere dag om 7.30 uur en 16.55 uur een Samson & Gert- aflevering te zien waar een bekende Vlaming geweldige herinneringen aan heeft. Onder meer Tom Waes, Dieter Coppens en Kevin, Peter Van de Veire, de Ketnet-wrappers en vele anderen leggen uit welke aflevering hun favoriet is. Ook de nostalgici worden verwend met de oudste afleveringen die exclusief worden aangeboden op VRT NU.

Op zaterdag 28 december kunnen de fans van Samson & Gert genieten van een heuse Samson & Gert- marathon waarin de personages hun favoriete aflevering aankondigen. Op zondag 29 december zendt Ketnet de verjaardagsspecial uit die Samson & Gert opnamen naar aanleiding van hun 20e verjaardag. En tot slot mag ook Samson & Gert Winterpret niet ontbreken tijdens de kerstvakantie.

Tijdens de kerstvakantie zijn alle afleveringen en specials naar aanleiding van de 30e verjaardag van Samson & Gert terug te vinden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in