More

  18de verjaardag van Prinses Elisabeth vrijdag live te zien in extra VTM Nieuws: optreden Blanche en Koninklijke Balletschool

  Advertentie

  -

  Aankomende vrijdag wordt kroonprinses Elisabeth 18 jaar. Voor die gelegenheid is er een groots feest opgezet, die je ook live op televisie kan volgen. Vanaf 10.30 kan je in een extra VTM NIEUWS kijken naar de viering.

  Op vrijdag 25 oktober wordt kroonprinses Elisabeth 18 jaar en dus meerderjarig. De verjaardag van de troonopvolgster wordt gevierd met een grote plechtigheid in het Koninklijk Paleis in Brussel in aanwezigheid van de hele koninklijke familie en heel wat belangrijke gasten. Onder andere Songfestivalzangeres Blanche en de Koninklijke Balletschool van Antwerpen zullen er optreden voor prinses Elisabeth.

  VTM NIEUWS zendt de verjaardag van de kroonprinses live uit in een extra uitzending bij VTM die ook via hln.be te volgen is. Cathérine Moerkerke heeft in de studio in Vilvoorde royalty-kenner Jo Depoorter te gast die deskundige commentaar geeft bij deze historische gebeurtenis.  VTM-journalistes Eva Peeters en Birgit Herteleer volgen alles ter plaatse in Brussel.

  De uitzending start om 10.30 op VTM en HLN.be en duurt vermoedelijk tot 12u25. Voor de productie werken de vier belangrijkste omroepen van België samen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer